Wellenreuther wil strijden met Bijlow; Feyenoord dankt Danilo

17 augustus 2022 – Feyenoord trok deze week nog maar eens twee nieuwe spelers aan. Doelman Timon Wellenreuther werd gehuurd (met optie tot koop) van Anderlecht en Igor Paixão kwam over van het Braziliaanse Coritiba FC. Beide aanwinsten hebben inmiddels ook hun eerste mediaoptredens achter de rug.

Wellenreuther wil strijden met Bijlow; Feyenoord dankt Danilo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo sprak Wellenreuther met RTV Rijnmond over onder meer zijn rol bij Feyenoord. Wat dit precies zal zijn, is nog niet duidelijk. "Er zijn geen afspraken gemaakt. Het zal worden uitgevochten op de trainingen. Als je op de training de beste bent, zal je spelen. En als je niet de beste bent, speel je niet. Ik zal alles geven op het veld en dan gaan we zien wat mijn rol is."

Vooralsnog is Justin Bijlow de onbetwiste eerste keeper van Feyenoord, maar toch sprak Wellenreuther de ambitie uit om minuten te maken in het shirt van de Rotterdamse club. "Ik wil minuten maken. Ik wil elke dag hard trainen om mezelf te verbeteren en als het team me nodig heeft, wil ik op het veld staan en punten pakken."

Igor Paixão
Een dag na Wellenreuther werd ook Paixão officieel gepresenteerd door Feyenoord. In zijn eerste gesprek met het clubkanaal vertelde hij onder meer dat landgenoot Danilo een grote rol heeft gespeeld bij zijn komst. "Ik had online gezien dat er hier nog een Braziliaan speelde. Na een paar dagen had ik contact met hem opgenomen en hadden we een beetje gesproken."

Duidelijk werd daarbij dat Feyenoord de komst van Paixão ook zeker voor een groot deel aan Danilo te danken heeft. "Hij zei dat ik geen twee keer hoefde na te denken. Hij was lovend over de goede structuur hier. We hebben contact gehouden en hij zei dat hij me ging helpen met het aanpassen hier. Hij was al als een vriend voor me, voordat ik hem echt kende. Of hij invloed heeft gehad op mijn keuze voor Feyenoord? Ja, zeker."

 

Reacties

Feyenoord

gerelateerd