'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

19 augustus 2022, 14:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United gaat snel een nieuw bod bij Ajax neerleggen voor Antony. De grootmacht uit Engeland zag een bod van liefst tachtig miljoen euro door de Amsterdammers van tafel worden geveegd. Erik ten Hag is echter van plan om spoedig nogmaals aan te kloppen bij zijn ex-werkgever.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde transferspecialist Fabrizio Romano is United niet van plan om de strijd op te geven. De Italiaan weet te melden dat United denkt dat Antony graag de stap naar Old Trafford wil maken. De linkspoot speelde afgelopen zondag nog de sterren van de hemel tegen FC Groningen en liet na afloop weinig los over een mogelijk vertrek uit Amsterdam.

Dat de belangstelling van United concreet is, blijkt wel uit een andere mededeling van Romano. Hij zegt namelijk dat Ajax twijfelt om Antony buiten de wedstrijdselectie voor het treffen met Sparta Rotterdam te laten. Er wordt intern overlegd of het verstandig is om de Braziliaan mee te nemen naar Het Kasteel. Daar trappen Sparta en Ajax zondag om 14.30 uur af. Volgens De Telegraaf ontbrak Antony bovendien vrijdag op de training van Alfred Schreuder, om een nog onbekende reden.

Lees ook'Ajax ziet in 'bevlogen professor' ideale rechterhand Van der Sar'

Cody Gakpo meldt zoals bekend als een goedkoper alternatief voor United als de komst van Antony niet doorgaat. PSV wil naar verluidt minimaal veertig miljoen euro voor de aanvaller, die een vertrek uit Eindhoven niet bij voorbaat uitsluit. Ook ex-PSV'er Hirving Lozano wordt gelinkt aan de club van Ten Hag. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Italiaanse Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik zelf de keuze had, was ik lekker bij Ajax blijven spelen. Jaartje champions league. Team is prima op orde. Prima trainer. Manchester is een slangenkuil waar je niet in wil vallen. Sorry ten Hag, succes met deze kansloze missie.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat Anthony zich realiseert dat je absoluut een stap terug doet als je voor Man U gaat spelen. Europa league en strijden om plek 7 in de PL.Ik had het wel geweten. Maar ik weet ook niet wat voor mens Anthony is. Een geld speler of een passie speler.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

United heeft de naam, daarom verwachten mensen zo veel van die club. Maar in de PL niet meer dan subtop.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap je gedachtegang, maar het is natuurlijk wel zo dat je bij Ajax alleen garantie hebt op 6 wedstrijden op het hoogste niveau in de groepsfase van de CL. Bij United speel je 30+ wedstrijden in de beste competitie van de wereld.

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij wilt duidelijk weg. Strikje erom en cashen

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit gaat gewoon rondkomen voor 85 miljoen vast + bonussen richting de 100 miljoen. Ik denk dat de speler en zijn zaakwaarnemer(s) anders ook gaan muiten. Dat is jammer, maar zo werkt de voetbalwereld nu eenmaal vaak.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zal wel weer 1 van de weinige zijn, maar als er 1 zwaar overschatte speler is is hij wel. Hij kan acteren, maar om nou te zeggen : ja geweldige speler? Nee. Hij heeft een wedstrijd bij Brazilië in de basis gestaan. Dus? Daarvan zijn er zoveel geweest die na paar wedstrijden nooit meer geselecteerd zijn. Zou zeggen, neem Frank Lammers : 79 miljoen goedkoper, beter in acteren en heeft in all stars (moet je nagaan , dat is normaal het sterrenteam van de competitie 🤪) laten zien dat hij tegen een bal kan trappen. 😜

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gakpo goed altenatief voor antony. kost maar 40 miljoen maar voor 30 krijg je hem ook wel

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gakpo komt niet eens in de buurt van dat niveau

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen