'United zet Frenkie uit het hoofd, maar komt terug voor Antony'

19 augustus 2022, 20:19

Manchester United rekent deze zomer niet meer op de komst van Frenkie de Jong. De Engelse topclub gaat zich versterken met Casemiro, waardoor de komst van De Jong zeer onwaarschijnlijk lijkt. De middenvelder blijft topkandidaat voor Erik ten Hag, maar hij lijkt vrede te hebben met het feit dat De Jong niet wil verkassen.

FC Barcelona staat nog altijd niet onwelwillend tegenover een vertrek van de Nederlander, maar de middenvelder wil zelf niet verkassen naar Manchester United. Dat heeft te maken met het feit dat United komend seizoen niet actief is in de Champions League. Hoewel hij een fraaie samenwerking met Ten Hag beleefde, geeft De Jong de voorkeur aan een langer verblijf in Spanje.

Manchester United is echter wel van plan om vast te houden aan de komst van Antony. De Braziliaanse aanvaller geldt eveneens al weken als target voor Manchester United en heeft inmiddels een eerste bod van tachtig miljoen euro uitgebracht op de buitenspeler. Dat heeft Ajax echter resoluut afgewezen: de Amsterdammers verlangen ten minste honderd miljoen euro.

Antony zou zelf echter openstaan voor een transfer naar de grootmacht in de Premier League. Daarom bereidt Manchester United momenteel een nieuw, fors bod voor op de Braziliaans international. Naar verwachting gaat United daarmee de vraagprijs van Ajax naderen. De Amsterdammers hopen bij een vertrek van Antony op de terugkeer van Hakim Ziyech.

Lees ook: 'United meldt zich weer bij Ajax; Antony twijfelgeval voor Sparta'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen