Portugese journalist komt met details over transfer Aursnes

22 augustus 2022, 07:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fredrik Aursnes gaat Feyenoord definitief verruilen voor het SL Benfica van coach Roger Schmidt. De middenvelder van Feyenoord ontbrak zondag al in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers tijdens het bezoek aan RKC Waalwijk en lijkt zijn miljoenenoverstap naar Portugal deze week nog af te gaan ronden.

Volgens journalist Pedro Sepúlveda van SIC Notícias gaat het om een transfersom van vijftien miljoen euro, wat eerder al naar buiten werd gebracht door 1908.nl. Sepúlveda bracht echter enkele details naar buiten. Zo krijgt Feyenoord een gegarandeerde som van twaalf à dertien miljoen euro en kan het bedrag via bonussen oplopen tot vijftien miljoen euro.

Lees ook: Perez schrok van zwak Feyenoord en stipt problemen aan

Bovendien werd bekend dat de Noorse middenvelder een contract tot medio 2027 gaat ondertekenen in Portugal, waar hij maandag medisch wordt gekeurd. Daarmee neemt Feyenoord al na één seizoen afscheid van de middenvelder die werd overgenomen van het Noorse Molde. De Rotterdammers betaalden vorig jaar 450.000 euro voor de controleur.

Bullaude

Feyenoord gaat zich zelf op korte termijn versterken met Ezequiel Bullaude. De 21-jarige middenvelder uit Argentinië wordt al langer begeerd door Feyenoord en heeft zijn transfer nu te pakken. In een tweet bedankte zijn huidige werkgever Godoy Cruz het toptalent al voor bewezen diensten. Het lijkt erop dat Bullaude zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen