Ajax hoopt komende week viertal overbodige spelers te lozen

23 augustus 2022, 08:17

Ajax hoopt in het restant van deze transfermarkt nog afscheid te nemen van een aantal spelers. Waar Antony vermoedelijk naar Manchester United gaat vertrekken, willen de Amsterdammers een viertal overbodige spelers elders stallen. Dat gaat om Lisandro Magallán, Hassane Bandé, Sean Klaiber en Kik Pierie.

Dat meldt Voetbal International dinsdagochtend althans. Zij mogen volgens het weekblad uitkijken naar een andere club, waarbij Ajax zal meewerken aan een (tijdelijke) transfer. Voor Klaiber is vanuit Utrecht al langere tijd serieuze belangstelling en na de komst van Jorge Sanchez is al het perspectief voor de verdediger definitief verkeken. Hoeveel men in de Domstad voor hem op tafel moet leggen, is onbekend.

Pierie heeft in eerdere interviews aangegeven dat hij graag eerst een half jaar aan zichzelf wil werken in Amsterdam. De voormalig speler van sc Heerenveen kampte het afgelopen seizoen veel met blessureleed. Het is echter wel de vraag of Ajax hem ook na de transferwindow nog in het beloftenteam wil laten voetballen, omdat hij dan mogelijk talenten in de weg staat. Bij de A-selectie zit Pierie in elk geval niet bij de wedstrijdselecties.

Lees ook: Ajax heeft probleem met Bandé en wordt gelinkt aan Kalimuendo

Magallán (28) zit nog wel elke keer bij de wedstrijdselectie van Alfred Schreuder en maakte tegen Fortuna Sittard zelfs nog zo'n vijftien minuten. Toch heeft de Argentijn weinig perspectief meer en mag verkassen. Hoewel de werkvergunning van Bandé inmiddels wel weer op orde is, ziet Ajax in hem ook geen toekomst meer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

MIS KOPEN SNEL OPRUIMEN EN IN EIGEN JEUGD KYKEN

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen