'Fenerbahçe ontevreden over PSV-flop, terugkeer lijkt uitgesloten'

27 augustus 2022, 17:36

Fenerbahçe zou niet tevreden zijn over Bruma, die dit seizoen gehuurd wordt van PSV. De club zou volgens verschillende media van de Portugese aanvaller af willen, maar een vroegtijdige terugkeer naar PSV lijkt uitgesloten.

In verschillende Turkse media verschenen dit weekend berichten over de toekomst van Bruma bij de Turkse club, waar hij momenteel geen basisspeler is. In de competitie mocht de 27-jarige aanvaller tot dusver 25 minuten spelen. Fenerbahçe lijkt dus niet tevreden over de kwaliteiten van Bruma, die ze wegens afspraken in het contract echter niet terug kunnen sturen naar PSV.

Dat meldt PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Volgens de journalist heeft Fenerbahçe een optie tot koop toegevoegd aan de deal, die verplicht gelicht moet worden. Mocht Fenerbahçe een zéér slecht seizoen draaien en degraderen naar het tweede niveau van Turkije, dan hoeft de Turkse club de optie niet te lichten.

Vier miljoen euro

PSV zal gezien de reacties uit Turkije blij zijn dat er afgelopen zomer een oplossing is gevonden voor Bruma. Door de verplichte optie tot koop kunnen de Eindhovenaren vier miljoen euro verwachten van Fenerbahçe, wat gezien de mindere prestaties van de Portugees in het shirt van PSV nog een prima bedrag is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen