Go Ahead-schlemiel betuigt spijt: "Het gebeurde Nuñez ook"

27 augustus 2022, 19:37

Rashaan Fernandes steekt de hand in eigen boezem na zijn negatieve hoofdrol in de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam (0-1). De aanvaller benadeelde zijn ploeg door tien minuten na rust een rode kaart te pakken.

Fernandes deelde een kopstoot uit aan Shurandy Sambo en werd vervolgens door scheidsrechter Jochem Kamphuis van het veld gestuurd. "Wat mij bezielde? Ik liet me meeslepen. Heel dom. Ik dacht dat wij een ingooi kregen en pakte de bal op. Toen begonnen we te duwen, kwamen we met hoofd tegen hoofd en gaf ik de duw", begint de aanvaller van Go Ahead bij ESPN.

Met de duw doelt Fernandes op de duwende beweging die hij met zijn hoofd maakte, wat door Kamphuis met rood werd bestraft. "Als ik die duw niet had gegeven, was het geel geweest. Maar ik liet me gewoon meeslepen", vervolgt de aanvaller, die met zijn handen voor zijn ogen het veld verliet. "Het gebeurde Nuñez bij Liverpool ook. Hij besefte het ook."

Duidelijk is dat Fernandes spijt heeft van zijn actie. "Ik wil tegen mijn teamgenoten en Go Ahead sorry zeggen dat ik mij te veel liet meeslepen. Als we met elf man op het veld waren blijven staan, hadden we het Sparta nog moeilijk kunnen maken. Nu werd het voor ons moeilijk", aldus de schlemiel van Deventer, die Sambo ook zijn excuses heeft aangeboden. "Ik ben heel emotioneel, maar niet een persoon die van vechten houdt. Ik heb hem net sorry gezegd, want zo ben ik niet. We hebben het opgelost. Op het veld wil ik gewoon winnen, maar als ik hier sta ben ik een ander persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen