'PSV en Aston Villa akkoord: El Ghazi op weg naar Eindhoven'

28 augustus 2022, 16:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anwar El Ghazi gaat bij PSV terugkeren in de Eredivisie. De Eindhovense club heeft zondagmiddag een akkoord bereikt met Aston Villa, de club waar de aanvaller overbodig is geworden. PSV betaalt voor zijn komst 2,5 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen verder op kan lopen tot drie miljoen.

Dat meldde De Telegraaf zondagmiddag. Daarmee is de transfer overigens nog niet helemaal rond. PSV zal er eerst met El Ghazi zelf ook uit moeten komen wat betreft zijn persoonlijke voorwaarden. De verwachting is echter dat die gesprekken weinig problemen gaan opleveren. Al eerder werd geschreven dat de speler de stap erg ziet zitten, omdat hij in de Eredivisie weer aan speeltijd toe kan komen.

Afgelopen week kwam de interesse van PSV in El Ghazi naar buiten. De ex-Ajacied moest de plek gaan invullen die door de blessure van Noni Madueke tot dusver door talenten Ismael Saibari en Johan Bakayoko bezet werd. Aanvankelijk hoopten de Eindhovenaren El Ghazi transfervrij binnen te halen, maar daar gingen The Villains niet mee akkoord. Na een paar dagen zijn de beide partijen er nu dus toch uitgekomen. 

Ajax te laat

Vrijdag onthulde dezelfde krant dat El Ghazi ook bij zijn oude club Ajax op de radar was verschenen. Hij was een van de opties om Antony te vervangen, mocht de Braziliaan naar Manchester United vertrekken. Sinds zondag lijkt het er inderdaad op dat die transfer doorgang vindt, maar het is vermoedelijk te laat om nu nog voor El Ghazi te gaan.

Lees ook: 'Ajax ziet in El Ghazi en Kluivert alternatieven Ziyech en Antony'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen