VI brengt bizarre details in Yilmaz-soap naar buiten, enorme rel gaande

30 augustus 2022, 12:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard bevindt zich momenteel middenin een rel met enorme omvang. Coach Sjors Ultee is gesneuveld na een teleurstellende start van het nieuwe seizoen en daar lijkt de Turkse vedette Burak Yilmaz een grote rol in te hebben gespeeld. Afgelopen week kreeg Ultee nog de wind van voren.

Een woedende Yilmaz stormde vorige week tijdens de rust van het duel met SC Heerenveen naar de trainerskamer. Daar werd de trainers met de grond gelijk gemaakt door de 37-jarige aanvaller. ' Er deugde niets van het spel, van de coaching. Spelers wisten niet wat ze hoorden', schrijft Voetbal International in een uitgebreide analyse over de huidige situatie.

Spitsentrainer Frank Demouge noemde het schandalig, wat via een Turkse tolk terechtkwam bij Yilmaz. Zijn functie was aanvankelijk om de ideeën van Yilmaz over te brengen op de spelersgroep, maar in werkelijkheid wordt de tolk gezien als spion van de Turkse enclave. Het leidde opnieuw tot een pittige confrontatie. 'Voor het Abe Lenstra Stadion kwam het in de spelersbus volgens getuigen tot een enorme woede-uitbarsting van de 77-voudig international. Demouge kreeg de wind van voren. "Het was te schandalig voor woorden", aldus één van de Fortuna-spelers. De rit terug naar Sittard verliep in ijzige stilte', aldus het tijdschrift.

Fortuna stuntte deze zomer door de Turkse topspits naar de Eredivisie te halen. De aanvaller tekende een vijfjarig contract in Limburg en krijgt de kans om na zijn voetballoopbaan aan de slag te gaan als trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fortuna heeft een tikkende tijdbom in de club geplaatst met deze man. Doodzonde.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat je ellende binnen haalt moeten ze toch geweten hebben? Maar dit is typisch Nederlands. We gooien alles wat we hebben opgebouwd te grabbel. Nederland bestaat niet meer over 100 jaar.

Altano11
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Burak kennende zal alleen maar rotzooi met zich meebrengen. Dit soort types denken heel wat te zijn met zijn slechte karakter en mentaliteit van een ezel. Deze ezel dacht dat hij god was toen hij in Istanboel tegen een buschauffeur tekeer ging. Scoren dat kan hij en verder niets.

Ronnie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij scoort wel ;-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen