Schreuder voert één wijziging door bij Ajax tegen SC Cambuur

3 september 2022, 15:19   Bijgewerkt: 3 september 2022, 15:36

De opstelling van Ajax voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur is bekend. Alfred Schreuder heeft na het gewonnen duel met FC Utrecht (0-2) één wijziging doorgevoerd. Davy Klaassen krijgt de voorkeur boven Kenneth Taylor.

Remko Pasveer zal bij Ajax onder de lat staan als om 16.30 uur het eerste fluitsignaal klinkt. De Amsterdamse verdediging wordt gevormd door Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind. Op het middenveld staan Edson Álvarez, Klaassen en Steven Berghuis. Voorin maken Dusan Tadic, Brian Brobbey en Steven Bergwijn de dienst uit.

Bij Ajax ontbreekt Owen Wijndal vanwege een blessure. Nieuwelingen Ahmetcan Kaplan, Lucas Ocampos en Florian Grillitsch maken daarentegen voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie en zouden zodoende hun eerste minuten voor hun nieuwe werkgever kunnen maken.

Ajax hoopt het publiek in de Johan Cruijff ArenA te trakteren op een herhaling van vorig seizoen. Toen won de Amsterdamse formatie met liefst 9-0 van Cambuur. De wedstrijd kende acht verschillende doelpuntenmakers, van wie er met Timber, Berghuis en Tadic nog maar drie bij Ajax spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AKers21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

''stakers'' krijgen gewoon speeltijd. Het failliet van een BVO

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen