Real dendert door in Spanje en bindt achtervolger aan de zegekar

3 september 2022, 18:55

Real Madrid is na vier wedstrijden de enige club zonder puntenverlies in La Liga. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti was zaterdagmiddag met 2-1 te sterk voor Real Betis, dat tot vandaag ook nog alles had gewonnen. Real Madrid is met twaalf punten de trotse koploper van de Spaanse competitie.

De aanwezige toeschouwers in het Estadio Santiago Bernabéu hoefden niet lang te wachten op een treffer. Al na negen minuten spelen nam De Koninklijke via Vinícius Júnior op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van David Alaba rondde de Braziliaan fraai af met een handig lobje. De gastheer kon echter niet lang genieten van de voorsprong, want acht minuten later kwam Real Betis als langszij.

Sergio Canales, die in het verleden nog het shirt van Real Madrid droeg, knalde de bal hard onder Thibaut Courtois door en hielp de bezoekers aan de gelijkmaker. Dat was ook meteen de ruststand en na de thee trok Real Madrid de wedstrijd weer naar zich toe. Dat resulteerde uiteindelijk in de winnende treffer van Rodrygo. Hij stond helemaal vrij en zag dat doelman Rui Silva zijn inzet niet kon keren.

FC Barcelona moet reageren

Real Madrid staat dus al op twaalf punten, terwijl aartsrivaal FC Barcelona er na drie duels zeven heeft. De Catalanen kunnen het gat met de concurrent uit de hoofdstad later vanavond weer verkleinen naar twee punten. Barcelona trapt om 21.00 uur af in het zuiden van Spanje, waar Sevilla de tegenstander is. Die club is slecht begonnen aan het nieuwe voetbaljaar en heeft pas twee punten gepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen