'Bayern München wil megatalent Barça in 2023 gratis oppikken'

4 september 2022, 19:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München hoopt zich volgend jaar te versterken met Gavi. De achttienjarige middenvelder van FC Barcelona beschikt over een contract dat tot volgend jaar doorloopt en er is nog geen akkoord bereikt over een verlenging in Catalonië. Bayern houdt de situatie nauwlettend in de gaten.

Barça wil het contract van de achttienjarige Spanjaard dolgraag openbreken en verlengen, maar Gavi is daar nog niet mee akkoord gegaan. Gavi, die op piepjonge leeftijd al vaste waarde is op het Catalaanse middenveld, staat al langer in de belangstelling van Bayern. Als hij zijn contract besluit niet te verlengen, kan de Duitse topclub hem gratis oppikken. Dat meldt het Duitse BILD.

Intussen hoopt Bayern ook op de komst van Harry Kane. De Engelse aanvaller heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Tottenham Hotspur en kan zodoende volgend jaar zomer voor een gelimiteerde transfersom naar een andere club verkassen. Bayern München ziet in Kane een potentiële opvolger van Robert Lewandowski, die naar Barcelona verkaste.

Kane leek vorig jaar al naar Manchester City te verkassen, maar Tottenham verlangde een transfersom van minimaal honderd miljoen euro voor de Engelse doelpuntenmachine.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen