'Uitvaart Elizabeth zet mogelijk streep door volgende duels in PL'

12 september 2022, 10:45   Bijgewerkt: 12 september 2022, 10:55

Het is zeer de vraag of er komend weekend weer gevoetbald gaat worden in de Premier League. Vanwege de uitvaart van Queen Elizabeth lijkt er opnieuw een streep te gaan door alle wedstrijden van de Engelse competitie. De staatsbegrafenis van Elizabeth vindt volgende week maandag plaats in Londen.

Volgens het Engelse medium The Times zullen meer dan tienduizend agenten zich moeten melden om alles in goede banen te leiden. Er moeten ook uit andere delen van het Verenigd Koninkrijk politie-mensen worden opgeroepen en dat kan gevolgen hebben voor de voetbalwedstrijden. Het is de vraag of er nog voldoende mankracht over is om de veiligheid rond alle duels in de Premier League te garanderen.

Lees ook: Geen voetbal in Engeland na overlijden Elizabeth: 'Gemiste kans'

Daarnaast weet The Daily Mail dat er ook een ander probleem zou kunnen zijn. De uitvaart wordt namelijk live uitgezonden door Sky, dat daar dus veel tv-wagens voor nodig heeft. Het lijkt erop dat de apparatuur van het voetbal wordt gebruikt. Er lijkt maandag nog meer duidelijkheid te komen over het wel of niet doorgaan van de wedstrijden. Komend weekend staat eigenlijk de topper tussen Chelsea en Liverpool op de planning.

Ajax en PSV

Het is ook nog steeds niet duidelijk of Ajax en PSV deze week naar Engeland zullen afreizen. De Amsterdammers spelen in de Champions League tegen Liverpool, terwijl de Eindhovenaren het in de Europa League opnemen tegen Arsenal. Die duels staan vooralsnog ook op losse schroeven. PSV-trainer Ruud van Nistelrooij liet zondag na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk nog weten dat er nog altijd geen duidelijkheid is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen