Contractnieuws Barça slecht nieuws voor Frenkie, bizarre afkoopsom

13 september 2022, 15:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gavi heeft definitief een akkoord bereikt met FC Barcelona over een nieuw contract. De jonge Spaanse middenvelder beschikte over een aflopende verbintenis, maar is volgens transferexpert Fabrizio Romano nu rond over een contract dat hem ten minste tot 2026 in Spanje houdt.

Volgens Romano is er na de doorbraak in de onderhandelingen van vorige week inmiddels een '100% akkoord' bereikt tussen beide partijen. Gavi zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract dat hem voor ten minste drie extra seizoenen aan de topclub bindt. Gavi krijgt een forse salarisverhoging en wordt daarmee uit handen gehouden van talloze topclubs.

Diverse grootmachten uit Engeland én Bayern München hadden het achttienjarige supertalent op de korrel. De middenvelder leek komend seizoen transfervrij op te pikken, maar Barça is er alsnog in geslaagd om Gavi een nieuw contract voor te schotelen. Geïnteresseerde clubs zullen écht diep in de buidel moeten tasten. In zijn contract staat een afkoopsom van één miljard euro.

Het contractnieuws betekent slecht nieuws voor Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder is niet meer onomstreden in Camp Nou, waar Xavi de voorkeur geeft aan Gavi, Pedri en Sergio Busquets.

Lees ook: Vermoedelijke opstelling FC Barcelona tegen Bayern

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen