'Ten Hag krijgt na sluiten transferwindow alsnog versterking bij United'

13 september 2022, 19:15

De transferwindow is al enige tijd gesloten in Engeland, toch krijgt Erik ten Hag mogelijk nog een versterking met Manchester United. De Nederlandse coach wordt serieus in verband gebracht met Santiago Arias (30). De rechtsback is transfervrij nadat hij zijn contract heeft laten ontbinden bij Atlético Madrid.

De voormalig PSV'er kampte de laatste jaren met heel veel blessureleed en mocht in deze zomer derhalve vertrekken bij Los Rojiblancos, dat zijn contract ontbond. Arias werkt gelinkt aan diverse clubs en zijn naam viel ook nog even bij PSV, maar concreet werd er nog niemand voor zijn diensten. Volgens het Engelse TEAMTalk zou Ten Hag de Colombiaan een kans willen geven.

Aan de rechterkant van de achterhoede maakt Diogo Dalot weliswaar een goede indruk dit seizoen, maar back-up Aaron Wan-Bissaka kan de Nederlandse coach nog niet overtuigen. Hoewel er in het verleden liefst 55 miljoen (!) euro voor hem werd betaald, maakte hij dit seizoen pas vier officiële minuten onder Ten Hag. Met onder anderen Sergino Dest en Malo Gusto werden er eerder ook al rechtsbacks gelinkt aan The Red Devils.

Lees ookSantiago Arias staat open voor terugkeer bij PSV

Arias krijgt de tijd om zich fit te spelen op Old Trafford en dan de technische leiding te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij zou in de komende dagen al naar Manchester komen om de medische details af te ronden. Voor het WK hoeft Arias overigens niet snel fit te worden, want Colombia plaatste zich niet voor het eindtoernooi in Qatar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen