Pasveer is niet bezig met Oranje, Sneijder hekelt opportunisme

14 september 2022, 09:31

Remko Pasveer hielp zijn ploeg Ajax dinsdagavond bijna aan een punt op bezoek bij Liverpool. De sluitpost had enkele uitstekende reddingen in huis, maar moest in de slotfase toch een doelpunt van Joël Matip toestaan. Die late treffer was een bittere pil voor Pasveer.

"We hoopten een puntje mee te nemen, maar dat mocht helaas niet zo zijn", vertelde Pasveer na de wedstrijd in gesprek met RTL7. "Het verdedigen was wel goed, dat maakt het zeker balen. We gaven sowieso veel vrije trappen en corners weg. Liverpool heeft veel lengte en spelers die goed kunnen koppen. Eigenlijk deden we het bij het doelpunt ook goed, maar helaas was de bal net over de lijn."

Pasveer is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorselectie van Oranje. Dat geldt ook voor doelmannen Justin Bijlow, Jasper Cillessen, Mark Flekken en Andries Noppert. Dat is echter geen onderwerp voor Pasveer. "Nee, want ik ben alleen met Ajax bezig. De rest heb ik niet in de hand, dat is aan de bondscoach. Natuurlijk zou het mooi zijn, ik heb nog niet bedankt voor het Nederlands elftal."

Sneijder oppert realisme rond Oranje

Wesley Sneijder, analist bij RTL7, vindt het opmerkelijk dat Pasveer na de wedstrijd vragen kreeg over Oranje. "Kunnen we alsjeblieft ophouden dat als iemand een goede wedstrijd speelt, we meteen over Oranje beginnen. In dit geval is het Pasveer en dat is leuk voor die jongen, maar het begint een trend te worden. Als iemand een keer leuk speelt, gaat het direct over Oranje. Het moet wel serieus blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De lobby gaat verder. Maar meeste ballen op hem gisteren

Jacob
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja hij stond onwaarschijnlijk goed gepositioneerd. Je kon ook zien dat met name Blind en Timber precies wisten welk deel van het doel ze moésten afblokken bij een schot en welk deel voor Pasveer was. Dat maakte dat Blind weliswaar moeite had met Salah maar dat Salah toch niet echt gevaarlijk werd. De 1-0 daargelaten maar daar gaan zoveel verdedigende fouten aan vooraf, daar valt niet tegenop te verdedigen/keepen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

38 jaar een normale eredivisie keeper . Nu een paar goeie wedstrijden . En v gaal moet hem nu fff ontmoeten,en veel media lulllen mee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen