Feyenoord mist drietal tijdens jacht op eerherstel in Europa

14 september 2022, 15:51

Feyenoord kan in de tweede groepswedstrijd van de Europa League geen beroep doen op drie spelers. Voor de Rotterdammers, die het in eigen huis opnemen tegen het Oostenrijkse Sturm Graz, is vooral de afwezigheid van aanvallende middenvelder Sebastian Szymanski een grote aderlating.

De Poolse middenvelder raakte tijdens het duel met Lazio geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij de wedstrijd tegen Sparta van afgelopen zondag aan zich voorbij moest laten gaan. De hoop in Rotterdam was dat Szymanski zich op tijd weer bij de selectie zou voegen voor de clash met de Oostenrijkers, maar de huurling heeft de race tegen de klok verloren.

Szymanski is niet de enige afwezige in de selectie van Feyenoord. Coach Arne Slot kan ook nog geen beroep doen op Lutsharel Geertruida. De rechtsback kampt met de ziekte van Pfeiffer, die hem voorlopig aan de kant houdt. Hoewel de verdediger dinsdag nog meetrainde met de selectie, zit hij niet bij de selectie. Dat geldt eveneens voor derde doelman

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano.

Feyenoord hoopt zich te revancheren na de pijnlijke 4-2 nederlaag van afgelopen week. Sturm Graz, de nummer drie van Oostenrijk, begon afgelopen donderdag nog met een 1-0 overwinning op FC Midtjylland.

Lees ook: Goed nieuws voor Walemark; belletje uit Zweden na prima start

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen