'Thomas Müller op verjaardag beroofd van half miljoen euro'

14 september 2022, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thomas Müller beleefde dinsdag een verjaardag met twee gezichten. De Duitse middenvelder, die 33 kaarsjes mocht uitblazen, boekte met Bayern München een knappe 2-0 overwinning op FC Barcelona. Ten tijde van de wedstrijd werd er echter een overval gepleegd op zijn woning.

Dieven braken tijdens de wedstrijd in bij huize Müller, waar op dat moment niemand thuis was. De inbrekers maakten voor ongeveer 500.000 euro aan spullen buit, zo schrijft BILD. Het ging om contant geld dat in de woning van de Duitser lag, maar er zijn ook juwelen en waardevolle spullen gestolen. De daders zijn een dag later nog voortvluchtig.

Slachtoffer

Voetballers worden de laatste jaren steeds vaker slachtoffer van overvallen, regelmatig als de spelers zelf op dat moment een wedstrijd afwerken. De woning van voormalig PSV-spits Eran Zahavi werd een jaar geleden nog overvallen, terwijl de vrouw en kinderen van de speler op dat moment thuis waren. Zij werden onder schot gehouden en het haar van mevrouw Zahavi werd afgeknipt.

Ondanks massale zoekacties zijn de daders nog altijd spoorloos. Müller is woonachtig in een villa in het stadje Wettlkam, ten zuiden van München. De overval werd dinsdag rond 22.00 uur gepleegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen