Drie Nederlanders in de basis in CL, Malen en Ziyech op de bank

14 september 2022, 20:39   Bijgewerkt: 14 september 2022, 21:00

Met negen duels in de Champions League belooft het weer een fraaie avond te worden. De Nederlandse inbreng op de verschillende velden is opnieuw groot, al moeten ook enkele Nederlanders plaatsnemen op de reservebank. FCUpdate.nl maakt een rondje langs de opstellingen.

Voor Tjaronn Chery komt een droom uit. De voormalig middenvelder van onder meer ADO Den Haag en FC Groningen neemt het met zijn Maccabi Haifa op tegen het grote Paris Saint-Germain, dat met het supertrio Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar aantreedt. In dezelfde poule mag Nathan Aké het bij Manchester City vanaf het begin laten zien. De Oranje-international ontloopt Donyell Malen, die op de bank begint bij Borussia Dortmund.

Nemanja Gudelj krijgt bij Sevilla de voorkeur boven Karim Rekik, die op bezoek bij Sevilla op de bank begint. De Deense kampioen heeft één Nederlander in de basis: Kevin Diks. Ook Ajax-huurling Mohammed Daramy begint aan de aftrap. 

Chelsea-aanvaller Hakim Ziyech begint tegen RB Salzburg opnieuw op de bank. Zijn perspectief lijkt er onder de nieuwe coach Graham Potter vooralsnog niet rooskleuriger op geworden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen