Ten Hag schrijft langst dienende United-speler niet in voor PL

14 september 2022, 22:26   Bijgewerkt: 14 september 2022, 22:32

Erik ten Hag ziet het definitief niet meer zitten in Phil Jones. De dertigjarige verdediger, die al sinds 2011 een vertrouwd gezicht is in de selectie van Manchester United en momenteel zelfs de langst dienende speler bij de topclub is, behoort niet tot de 25 namen die de topclub heeft ingeschreven voor de Premier League.

Jones werd afgelopen zomer al niet meegenomen voor het trainingskamp in Thailand en Australië, traint naar verluidt al weken niet meer mee bij de selectie en is ook niet ingeschreven voor de Europa League. Met de selectielijst voor de Premier League volgt de zoveelste boodschap voor de verdediger, die naar de uitgang wordt gedirigeerd.

Jones brak op jonge leeftijd door bij Blackburn Rovers en verdiende een droomtransfer naar Manchester United. Daar speelde hij sinds zijn debuut in 2011 liefst 229 wedstrijden. Afgelopen seizoen kwam Jones verdeeld over vier wedstrijden al maar 161 minuten in actie. Met Lisandro Martínez van Ajax arriveerde er deze zomer een concurrent voor de Engelsman.

Het contract van Jones loopt volgend jaar af. Nederlanders Tyrell Malacia en Donny van de Beek en voormalig Ajacied Antony zijn logischerwijs wel ingeschreven voor de Engelse competitie.

Lees ook: 'Geen gesprekken tussen Man United en gratis ex-PSV'er over komst'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen