Kelderklasse-taferelen in de Conference League: shirts niet mee

15 september 2022, 19:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hilariteit in de Conference League donderdagavond. De Turkse club Sivasspor ging op bezoek bij het Roemeense CFR Cluj, maar vergat een heel belangrijk onderdeel: namelijk de wedstrijdshirts. Daardoor moest de Turkse club behoorlijk improviseren vlak voor de aftrap. 

Sivasspor komt door deze ongelukkige actie namelijk uit in compleet witte shirts, met alleen het logo van de Turkse club en Nike erop. De shirtsponsor 'Demir Insaat' ontbreekt en zal derhalve niet bepaald blij zijn met deze ongekende ongelukkigheid van de nummer vijftien van de Süper Lig. De oplettende kijker zag bovendien dat niet alle logo's goed waren gedrukt op de reserveshirts: ook dat riep vraagtekens op bij de achterban van de club. Extra pijnlijk was ook dat Sivasspor woensdag al was afgereisd naar Roemenië en dus tijd genoeg had om de gemaakte fout op een passende manier te herstellen. 

Vorige week speelde Sivasspor nog verdienstelijk gelijk in eigen huis tegen Slavia Praag in Groep G van de Conference League (1-1). De voorbereiding op de tweede wedstrijd in de derde competitie van Europa verliep in elk geval minder soepel. Zal dat invloed hebben op de prestaties van de ploeg van Riza Calimbay?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen