Opstelling Feyenoord: Slot kiest tegen PSV wederom aanvallend

18 september 2022, 13:28

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft geen verrassingen opgenomen in de opstelling voor het Eredivisie-duel met PSV. De coach kiest voor dezelfde elf als die midweeks Sturm Graz oprolden (6-0). Dat betekent dat Javairo Dilrosun de aanvallende middenvelder van dienst is en Marcos Lopez als linksback start.

Daarmee zijn er geen verrassingen bij Feyenoord, bij wie verdediger David Hancko fit genoeg is om te starten. De verdediger viel midweeks voortijdig uit met wat pijntjes, maar het was al vrij snel duidelijk dat hij wel minuten kon gaan maken. Lutsharel Geertruida, die nog niet in contact met anderen mag komen vanwege de ziekte van Pfeiffer, is derhalve de enige afwezige.

Voorin had Slot min of meer al laten doorschemeren dat Danilo zijn basisplaats zou houden, ondanks dat Santiago Giménez nadrukkelijk op de deur klopt met zijn doelpunten. De coach wilde echter niet te veel wisselen, om ook de automatismen in het team te houden. Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi houden Patrik Walemark en Paixao vooralsnog op de bank op de vleugels.

Lees ookVan Nistelrooij verrast bij PSV tegen Feyenoord: Til & Branthwaite

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Lopez; Timber, Dilrosun, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen