Feyenoord-nieuweling laat zich zien na valse start in oefenduel

21 september 2022, 15:14

Feyenoord heeft woensdagmiddag in een besloten oefenduel met 3-1 gewonnen van FC Eindhoven. Die uitslag op zich is niet verrassend, al hadden de Rotterdammers wel even nodig om een vroege achterstand weg te poetsen. In de tweede helft was het nieuwkomer Ezequiel Bullaude die zijn ploeg met twee doelpunten naar de zege loodste. 

De Argentijnse belofte Bullaude tekende eind augustus voor Feyenoord, maar heeft met drie korte invalbeurten (één assist) nog geen serieuze kans gehad om zich te laten zien. Die gelegenheid was er nu wel, want waar Feyenoord deze week veel internationals uitzwaaide, werden er nu enkele andere namen aan het werk gezet. Onder hen bijvoorbeeld ook Timon Wellenreuther, Mo Taabouni, Mats Wieffer en Igor Paixão. 

Dat laatste gold ook voor de staf, waar in plaats van Arne Slot (als toeschouwer aanwezig) nu assistent-trainer John de Wolf de wedstrijd leidde. Dat begon niet goed, zag RTV Rijnmond. Al na twee minuten was het Evan Rottier die de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie op een verrassende 0-1 voorsprong zette. Het duurde even voor Feyenoord dat wist om te draaien.

Bullaude

Pas na rust viel de gelijkmaker, die door Bullaude uit een vrije trap van Taabouni werd binnengekopt. Een directe vrije trap van Danilo - nog wel van richting veranderd - zorgde even later ook voor de tweede Feyenoord-treffer. De 3-1 kwam wederom op naam van Bullaude, na een assist van invaller Noah Naujoks. In tien minuten tijd had Feyenoord een 0-1 achterstand omgezet in een 3-1 voorsprong. Een halfuur later zou dat ook de eindstand blijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen