FC Twente gaat in op eervolle uitnodiging van Bryan Ruiz

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 september 2022 – FC Twente heeft een bijzondere uitnodiging uit Costa Rica op zak. De club uit Enschede is uitgenodigd de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz tegen zijn huidige club Liga Deportiva Alajuelense te spelen.

FC Twente gaat in op eervolle uitnodiging van Bryan Ruiz

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente maakt via de officiële kanalen bekend in te gaan op de uitnodiging van Ruiz, die tussen 2009 en 2011 zijn wedstrijden in Enschede speelde. De ploeg van trainer Ron Jans zal op zaterdag 17 december in Costa Rica zijn voor het afscheidsduel van Ruiz.

"Het is een grote eer om de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz te mogen spelen", zegt Jans. "Samen met zijn club heeft Bryan ons uitgenodigd om naar Costa Rica te komen, hij heeft veel voor FC Twente betekend. Het benadrukt de speciale band die hij met de club heeft. Bovendien biedt dit ons een mooie gelegenheid om het trainingskamp daar te beleggen."  

Twente zal tussen 12 en 22 december een trainingskamp in Costa Rica beleggen. Vanwege het WK Qatar spelen de Enschedeërs op 11 november de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Eind november/begin december zal Twente in eigen land starten aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd