Nederland
0 – 0
Argentinië

Lyon ontkracht geruchten 'categorisch' en blijft Bosz steunen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – De positie van Peter Bosz bij Olympique Lyon staat niet ter discussie, en van een ultimatum aan zijn adres is al evenmin sprake. Dat valt te lezen in een statement dat de Franse club eerder vandaag op de eigen website naar buiten bracht.

Lyon ontkracht geruchten 'categorisch' en blijft Bosz steunen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bosz staat onder druk nadat hij de afgelopen drie wedstrijden niet tot winst wist te komen met zijn elftal. Tegen FC Lorient (1-3), AS Monaco (1-2) en Paris Saint-Germain (0-1) wist Lyon geen punten te behalen. Verschillende Franse media repten daarna van een ultimatum dat aan Bosz gesteld zou zijn. Uit de zeven wedstrijden tussen de huidige interlandperiode en de start van het WK in november zou de trainer zeventien punten moeten halen om zijn baan te behouden, zo viel onder meer bij RMC Sport te lezen.

De club spreekt de berichtgeving categorisch tegen. 'We hebben Bosz geen ultimatum gesteld', schrijft de club. 'We hebben het volste vertrouwen in Peter, zijn staf en zijn spelers.' Ook de bewering dat verschillende spelers bij de clubleiding zouden hebben geklaagd wordt naar het rijk der fabelen verwezen: 'Of het nu Alexandre Lacazette is of een ander, niemand heeft zich bij het management gemeld om te klagen over de tactiek.'

De berichtgeving viel dan ook totaal verkeerd bij de club, zo vervolgt het communiqué. 'Wij zijn opnieuw verrast dat zulke totaal foutieve informatie naar buiten komt, met als enige doel het team te destabiliseren.' Lyon wil Bosz zelfs zoveel mogelijk steun bieden: 'De hele club werkt en concentreert zich vooral op de komende zeven Ligue 1-wedstrijden met als enig doel Peter Bosz en zijn spelers in de best mogelijke omstandigheden te brengen om de gestelde doelen te bereiken.'

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd