Verhulst baalt van scepsis over penalty-test: "Werkt misschien"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – Hobie Verhulst is verbaasd dat er in Nederland kritisch wordt gereageerd op een test van bondscoach Louis van Gaal. De ervaren oefenmeester gebruikt deze interlandperiode ook om een experiment met strafschoppen uit voeren. Volgens de doelman van AZ kan dat best een succes worden.

Verhulst baalt van scepsis over penalty-test: "Werkt misschien"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Zeist werd er getraind op strafschoppen, zodat men op wetenschappelijke basis kan bepalen hoe er meer penalty's gestopt kunnen worden. Daarvoor werden Justin Bijlow en Kjell Scherpen speciaal ingevlogen door Van Gaal. "Dat wordt heel groot gemaakt in de media en dat is jammer. Terwijl het eigenlijk gewoon een onderzoek is. Ik ben heel benieuwd, want voor hetzelfde geld werkt dit heel erg goed", aldus Verhulst bij De Aftrap van NH Nieuws.

De 29-jarige sluitpost hoopt daarnaast dat hij langer in het AFAS Stadion kan blijven. "De contacten met AZ zijn goed. We zijn in gesprek en de club is heel erg tevreden. Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren. Ik heb veertien wedstrijden bij AZ gespeeld. Het zou mooi zijn als ik daar heel veel van kan maken. Ik wil een belangrijke pilaar worden bij AZ. Daar ligt op dit moment mijn focus, de rest komt vanzelf wel."

Verhulst is sinds dit seizoen eerste doelman van AZ, nadat hij Peter Vindahl Jensen uit de basis keepte. Het contract van de geboren Amsterdammer loopt aan het einde van dit seizoen af. Verhulst speelde eerder in het shirt van MVV Maastricht, FC Volendam en Go Ahead Eagles. De voormalig jeugdinternational kreeg dit voetbaljaar pas vijf doelpunten tegen in de Eredivisie en staat met AZ op de derde plaats.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd