Eerste Divisie heeft na bijzondere avond nieuwe mede-koploper

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – Heracles Almelo is de nieuwe medekoploper van de Eerste Divisie. De ploeg van John Lammers deed het meer dan zeventig minuten met een man minder tegen het ambitieuze Helmond Sport, maar won dankzij doelpunten van Lucas Schoofs en Abdenego N'Lola Nankishi wel en staat daarmee vrijwel exact op gelijke hoogte met PEC Zwolle na acht wedstrijden.

Eerste Divisie heeft na bijzondere avond nieuwe mede-koploper

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Toch leek het niet zo'n fijne avond te worden voor de vorig seizoen gedegradeerde ploeg, want na een harde charge moest Anas Ouahim het veld verlaten na een kwartier voetballen. Helmond Sport wilde dit seizoen hoge ogen gooien op het tweede niveau, maar kon desondanks niet profiteren van de man-meer-situatie. Schoofs zorgde meteen na de pauze voor de verrassende voorsprong en in de counter werd het duel vlak voor het einde beslist: 2-0. Qua punten en doelsaldo staan Heracles Almelo en PEC Zwolle helemaal gelijk, alleen laatstgenoemde maakte één goal meer tot dusver.

TOP Oss – Willem II 1-3
Na een moeizame start lijkt Kevin Hofland de boel aardig op de rit te hebben in Tilburg – in elk geval op bezoek bij TOP Oss. Na 25 minuten waren de bezoekers namelijk al klaar, door een fraaie pegel van Matthias Verreth en twee treffers van Michael de Leeuw. Het is de eerste keer dat Willem II tweemaal op rij heeft gewonnen in de Eerste Divisie dit seizoen. Tot dusver werd een zege telkens afgewisseld met een remise, maar daarmee is vrijdagavond afgerekend: daar kon de late aansluitingstreffer van TOP Oss niets aan veranderen.

VVV-Venlo – Telstar 1-1
Zonder verwarming op de businesstribune was het een lange avond voor de sponsoren. Door de hoge gasprijzen kondigde VVV-Venlo aan dat de heaters uitbleven, maar van het spel kregen de geldschieters het zeker voor de pauze ook niet echt warm. Pas toen een klein gedeelte van de fans al naar huis was, werd het nog vermakelijk. Mihkel Ainsalu zorgde drie minuten voor de 0-1 en in de zevende (!) minuut van de extra tijd werd de stand uit de kluts alsnog gelijk.

Overige uitslag:
FC Dordrecht – MVV 1-2

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd