'Frenkie moet afwachten; twijfels over toekomst van Busquets'

24 september 2022, 17:45

FC Barcelona weet naar verluidt nog altijd niet wat de plannen van Sergio Busquets zijn. In Spanje gaat het al een tijdje over de toekomst van de ervaren middenvelder, die in het Camp Nou een directe concurrent van Frenkie de Jong is. Een vertrek van Busquets kan deuren openen voor de Oranje-international.

Busquets (34) speelt al zijn gehele loopbaan bij Barcelona, maar zou momenteel twijfelen om nog langer door te gaan bij de Catalanen. De international van Spanje beschikt over een aflopende contract en volgens Spaanse media hoopt David Beckham hem naar het Amerikaanse Inter Miami te halen. Eerder legde Busquets nog meerdere aanbiedingen uit de Verenigde Staten naast zich neer.

Lees ook: 'Vertrek Busquets aanstaande

Aan het einde van het huidige seizoen lijkt hij dat wel als een serieuze stap te zien. Daar wil Xavi echter een stokje voor steken. De trainer van Barcelona wil zijn routinier en voormalig ploeggenoot ondanks zijn 34 jaar nog niet laten vertrekken. Volgens het Engelse medium The Sun eist de 42-jarige oefenmeester dat men Busquets een nieuwe verbintenis gaat voorschotelen.

Frenkie de Jong

Een mogelijk afscheid van Busquets kan goed nieuws betekenen voor De Jong. De international van het Nederlands elftal zit bij zijn club steeds vaker op de bank, terwijl Busquets wel in de basis mag starten. Toch lijkt Barcelona op de achtergrond ook bezig met een eventuele opvolger van Busquets. In Spaanse media gaat de naam van Rodri (Manchester City) al rond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen