Ihattaren verrast en trouwt razendsnel met ex van goede vriend

26 september 2022, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren is in het huwelijksbootje gestapt. De twintigjarige speler van Ajax leeft al wekenlang onder de radar, maar trouwde afgelopen weekend met influencer Yasmine Driouech. De twee maakten een maand geleden pas hun relatie bekend.

Yasmine Driouech is de ex-vriendin van Zakaria Aboukhlal, zo werd onlangs al bekend. Dat nieuws zorgde voor flink wat ophef. De huidige aanvaller van Toulouse verbrak de relatie met Driouech vorig jaar. Ihattaren maakte in augustus bekend dat hij een relatie heeft met de infuencer, met wie hij al regelmatig werd gespot op de tribunes bij Ajax.

'Mr & Mrs Ihattaren', zo schreef het duo op Instagram bij een gezamenlijke foto. Ihattaren zal hopen dat de stabiele privé-situatie hem ook op sportief gebied gaat helpen. Na een voortvarende start bij Ajax ontbrak het talent wekenlang wegens dreigingen uit het criminele milieu. Sindsdien behoort Ihattaren niet meer tot de selectie en werkt hij een individueel programma af.

Daarmee komt de toekomst van de talentvolle middenvelder in serieus gevaar. Eind december verloopt de huurovereenkomst met Juventus. Als Ajax de optie tot koop niet licht, keert Ihattaren terug naar Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen