Deze titelkandidaten reizen in topvorm af naar het WK in Qatar

26 september 2022, 18:17

De laatste interlandbreak voor het WK zit er bijna op. Bij landen als Engeland en Duitsland, die maandagavond nog in actie komen, staat de druk er na enkele mindere resultaten nu al vol op. Toch zijn er ook voldoende landen die deze week vertrouwen tankten en hun favorietenstatus voor de eindzege in Qatar waarmaakten. FCUpdate.nl maakt een rondje langs de in vorm verkerende ploegen.

Nederland

Een overtuigende zege op Polen en een knappe overwinning op de Belgen, tot voor kort nog haast onverslaanbaar en de nummer één van de wereld. Het Nederlands elftal verkeert in topvorm en toonde deze week aan niet afhankelijk te zijn van de grillen van spelers als Frenkie de Jong en Memphis Depay. Natuurlijk was het bij Oranje niet allemaal sprankelend, maar de eerste voortekenen zijn meer dan positief.

Argentinië

Lionel Messi gaat komende zomer voor zijn allerlaatste kans om zijn carrière een ultieme bekroning te geven. De 35-jarige superster wil Argentinië aan de wereldtitel helpen en gaf deze week alvast het goede voorbeeld, door tegen Honduras met twee goals bij te dragen aan de 3-0 zege. Ook bij Paris Saint-Germain komt de linkspoot steeds beter in vorm. De Argentijnen waren in de laatste drie interlands liefst elf keer trefzeker.

Lees ook: De Visser waarschuwt Oranje voor potentiële WK-verrassing

Brazilië

De Goddelijke Kanaries komen dinsdagavond nog in actie tegen Tunesië en hopen dan de laatste puntjes op de i te zetten. Tegen Ghana maakte de recordwinnaar van het WK in ieder geval alvast indruk, door een 3-0 overwinning te boeken. Vooral het aanvallende keuzemateriaal is indrukwekkend: Brazilië heeft de beschikking over wereldtoppers als Antony, Richarlison, Roberto Firmino, Vinicius Junior, Raphinha, Rodrygo én Gabriel Jesus.

Denemarken

Uiteraard behoort Denemarken niet tot de grootste kanshebbers voor het eremetaal in Qatar, maar dat behoorde finalist Kroatië in 2018 ook allesbehalve. Al jarenlang maken de Denen op de achtergrond veel indruk. Afgelopen weekend slikte wereldkampioen Frankrijk nog een verrassende nederlaag. Hoewel de Denen wisselvallig zijn, schuilt voor ieder topland een gevaar in de Scandinaviërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen