Deze titelkandidaten hebben veel huiswerk richting het WK

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 september 2022 – De groepsfase van de Nations League zit er na vanavond op en dat betekent dat de start van het WK in Qatar wel heel dichtbij komt. Waar Argentinië, Brazilië en Nederland met vertrouwen zullen afreizen naar het Midden-Oosten, geldt dat zeker niet voor Frankrijk, Engeland en Duitsland. Zij lieten het de afgelopen tijd serieus afweten en zullen in Qatar een stuk beter voor de dag moeten komen om een deceptie te voorkomen.

Deze titelkandidaten hebben veel huiswerk richting het WK

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frankrijk
De Fransen zijn één van de topfavorieten voor de eindzege van het WK in Qatar. Niet alleen omdat zij als titelhouder afreizen naar het land in het Midden-Oosten. Ook omdat zij gemakkelijk twee elftallen kunnen opstellen die (waarschijnlijk) mee zouden doen om de eindwinst. Het is echter alweer een tijdje geleden dat Frankrijk een overtuigende indruk heeft achtergelaten. De ploeg van Didier Deschamps haalde in juni slechts twee punten uit vier wedstrijden en had afgelopen week dus nog wel wat recht te zetten. De thuiswedstrijd tegen Oostenrijk resulteerde weliswaar in een 2-0 overwinning, maar op bezoek bij Denemarken werd er met dezelfde cijfers verloren. Frankrijk had uiteindelijk aan Kroatië te danken dat het degradeerde naar Divisie B van de Nations League.

Engeland
Waar de ploeg van Gary Southgate zich in 2018 nog kwalificeerde voor de Final Four van de Nations League, zakte ze de afgelopen maanden door het ijs. Engeland werd tijdens de loting voor de groepsfase gekoppeld aan Duitsland, Italië en Hongarije en wist dus dat het flink aan de bak moest. De Engelsen reikten vorig jaar nog tot de EK-finale, waardoor er toch wel het een en ander van hen werd verwacht. Maar de groepsfase van de Nations League mondde uit in een enorme teleurstelling. Het absolute dieptepunt was de 0-4 nederlaag tegen Hongarije. Ook in de laatste wedstrijd tegen Duitsland kon Engeland lang geen vuist maken. Maar The Three Lions toonden veerkracht, knokten zich terug van een 0-2 achterstand en redden met een 3-3 gelijkspel toch nog een beetje de eer.

Duitsland
Vraag een willekeurig iemand naar de belangrijkste kandidaten om er met de wereldbeker vandoor te gaan en de kans is groot dat je Argentinië en Brazilië als antwoord krijgt. De Europese toplanden laten het immers afweten. Dat geldt voor Engeland en Frankrijk, maar zeker ook voor Duitsland. Die Mannschaft presteerde ondermaats tijdens de laatste twee eindtoernooien en zal er alles aan gelegen zijn om in Qatar een stuk beter voor de dag te komen. Maar in de Nations League heeft de ploeg van Hans-Dieter Flick weinig indruk kunnen maken. Italië werd nog wel naar een 5-2 nederlaag gespeeld, maar door de 0-1 nederlaag tegen Hongarije streed Duitsland op de laatste speeldag niet eens meer om een plek in de Final Four.

Lees ook: Deze titelkandidaten reizen in topvorm af naar het WK in Qatar

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd