'Haaland probeert Borussia Dortmund-vriend naar City te lokken'

28 september 2022, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erling Haaland ziet het naar verluidt wel zitten om binnenkort weer samen te spelen met Jude Bellingham. De jongelingen waren in het verleden samen actief bij Borussia Dortmund en de Noorse spits hoopt zijn Engelse vriend snel bij Manchester City te zien. Bellingham staat hoog op het lijstje van City.

Volgens het Duitse medium BILD zet City Haaland in als geheim wapen om Bellingham te overtuigen. De twee zouden na hun gezamenlijke periode bij Dortmund nog vaak contact hebben en daar willen The Citizens van profiteren. De regerend landskampioen van Engeland heeft al langer belangstelling voor de talentvolle middenvelder, die nog tot medio 2025 onder contract staat in het Signal Iduna Park.

Lees ook'Ook Ten Hag mengt zich met United in strijd om Bellingham'

De Duitse grootmacht legde twee jaar geleden nog 25 miljoen euro naar om Bellingham over te nemen van Birmingham City. Inmiddels is de 19-jarige middenvelder een vaste waarde bij Dortmund, dat na zeven wedstrijden op de tweede plek van de Bundesliga staat. Dortmund hoopt naar verluidt een slordige 150 miljoen euro te willen ontvangen voor Bellingham, die al zeventien interlands voor Engeland speelde.

Bellingham sprak zijn voorkeur al uit

Als City serieus werk wil gaan maken van Bellingham, dan lijken de Engelsen concurrentie te krijgen van Real Madrid. De Madrilenen zijn ook zeer gecharmeerd voor de international, die volgens het Spaanse medium Marca zelf de voorkeur geeft aan de stap naar La Liga. Aanstaande zondag gaat Bellingham eerst weer met Dortmund aan de bak. Er wacht namelijk een competitiewedstrijd tegen 1. FC Köln.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen