Nederland dringt na sterke week top vijf binnen op FIFA-ranking

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – Nederland behoort dankzij twee overwinningen op rij in de Nations League voor het eerst sinds jaren weer tot de vijf beste landen van de wereld. Na de nieuwste update van de wereldranglijst van databureau Gracenote is het Nederlands elftal drie plekken geklommen, waardoor de ploeg van bondscoach Louis van Gaal nu de vijfde positie bezet.

Nederland dringt na sterke week top vijf binnen op FIFA-ranking

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het Nederlands elftal profiteerde vooral van de matige resultaten van Frankrijk en Duitsland. Beide landen zakten op de ranglijst, naar respectievelijk plek 7 en 11. Nederland heeft ondanks de overwinning op België alsnog een achterstand op de zuiderburen, maar die is kleiner geworden. De Rode Duivels zakten naar de vierde plaats van de ranking.

Met het wereldkampioenschap in zicht is Brazilië het best geklasseerde land. De ploeg van ex-Ajacied Antony verdedigde met succes de tweede plaats en hield rivaal Argentinië, dat de tweede plek bezet, op afstand. De top drie wordt gecompleteerd door Spanje, dat België passeerde.

Italië verschalkte deze week Hongarije en plaatste zich daarmee voor de finaleronde van de Nations League, waarin het mogelijk Nederland treft. De Azzurri zijn het hoogstgeklasseerde land dat komende november niet deelneemt aan het WK in Qatar.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd