Rakitic bekritiseert uitspraken teamgenoot: "Moet alles geven"

29 september 2022, 12:28

Sevilla-speler Alejandro 'Papu' Gomez (34) heeft met zijn uitspraken in Argentijnse niet de juiste snaar weten te raken bij zijn aanvoerder Ivan Rakitic. De Argentijn gaf onder meer aan niet honderd procent gefocust te kunnen zijn op zijn club met het aankomende WK in Qatar in het achterhoofd.

"Nee, we zijn het seizoen niet goed begonnen", zei Gomez onder meer. "Maar persoonlijk sta ik er wel goed op. Met een WK in aantocht moet je twee keer zo goed op jezelf passen." De oud-speler van Atalanta Bergamo vindt het lastig niet aan Qatar te denken. "In alle eerlijkheid: je gedachten gaan er toch steeds naar uit."

Rakitic, zijn eveneens 34-jarige aanvoerder, kon de woorden van Gomez niet waarderen. "Het is goed dat hij eerlijk is", zegt de oud-speler van FC Barcelona in gesprek met AS. "Maar ik zal er alles aan doen om te zorgen dat Papu en alle andere spelers volledig met Sevilla bezig zijn. Ze moeten alles blijven geven voor hun club".

Vertrouwen in trainer

Sevilla, waar ook Karim Rekik en oud-Ajacied Kasper Dolberg dit seizoen deel uitmaken van de selectie, is het seizoen niet goed begonnen en kan de focus van haar sterspelers dus goed gebruiken. In de competitie staat het elftal van trainer Julen Lopetegui teleurstellend vijftiende. Toch staat de oefenmeester niet ter discussie in de spelersgroep, bezweert Rakitic. "Communicatie is het belangrijkste. Ons vertrouwen de trainer blijft onverminderd, en we willen samen hard werken om Sevilla terug te krijgen waar het hoort", besluit de Kroaat. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen