'Bizar: PSG-speelster Diallo liet concurrente mishandelen'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 september 2022 – Een bizarre ontwikkeling in Frankrijk. Paris Saint-Germain-speelster Kheira Hamraoui werd afgelopen winter mishandeld en daarbij werd concurrente Aminata Diallo al meteen verdacht. Inmiddels heeft de dader zich gemeld, maar heeft bevestigd dat hij alsnog in opdracht heeft gewerkt van Diallo.

'Bizar: PSG-speelster Diallo liet concurrente mishandelen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In december werd Hamraoui (32) uit de auto getrokken, waarin ze zat met Diallo en diens vriend. Daarbij werd ze met een ijzeren staaf mishandeld. Hoewel Diallo en haar vriend meteen werden verdacht, werden ze later weer op vrije voeten gesteld omdat er een gebrek aan bewijs was. Door een onthulling bij L'Équipe kwam de zaak recent toch weer aan het licht en heeft de dader inmiddels bekend.

"Ik was het", heeft de vermoedelijke dader Manzi N. naar buiten gebracht, zo meldt Le Parisien. Hij erkende dat Hamraoui tweemaal geslagen is door hem en dat Diallo de opdracht zou hebben gegeven daarvoor. Manzi N. zou bovendien geholpen zijn door een vriend en neef van Diallo, die de mishandeling zou hebben geregeld. "We moesten ook doen alsof Diallo óók aangevallen werd."

Lees ook: L'Équipe komt met schokkende details mishandeling PSG-speelster

De dader legde uit waarom: Diallo zou namelijk willen spelen bij Paris Saint-Germain, waar Hamraoui haar concurrente was, tegen Real Madrid in de Champions League. Hoewel dat is gelukt, destijds kreeg Diallo een plek vanaf de aftrap, werd afgelopen zomer het contract met de speelster beëindigd. Ook bij de nationale ploeg van Frankrijk was Hamraoui haar concurrente.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd