Ihattaren einde verhaal bij Ajax: "Hebben we nu al tien keer gezegd"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 september 2022 – De periode van Mohamed Ihattaren (20) bij Ajax komt deze winter zeer vermoedelijk ten einde. De voetballer wordt momenteel gehuurd van Juventus, maar is na de nieuwe onrust rond zijn persoon volledig persona non-grata. De verwachting is dat de Amsterdammers spoedig afscheid nemen van de voetballer.

Ihattaren einde verhaal bij Ajax: "Hebben we nu al tien keer gezegd"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schetst journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf, naar aanleiding van de uitgebrande auto van de voetballer die deze week werd gevonden. "Een dag ervoor was de trouwerij met influencer Yasmine Driouech. Dat werd allemaal bekend een dag later vinden ze die Porsche... Dan vraag je je toch af of er een verband zal liggen met de eerdere verhalen die de ronde deden. Over de relatie met de onderwereld, dat die hem zochten", aldus Driessen over Ihattaren.

"Ja, het is wel einde verhaal bij Ajax. Dat we hebben we nu al een keer of tien gezegd. Hij staat op geen enkel spelerslijstje", weet Driessen. "Hij traint apart met Gerald Vanenburg en ik vraag me zelfs af of dat wel met Ajax is." Mogelijk houdt hij zijn conditie op peil buiten de club. "Ik denk dat het einde verhaal is en dat Ajax de optie niet gaat lichten. Dan moet hij in januari weer terug naar Turijn."

Lees ook: Ihattaren verrast en trouwt razendsnel met ex van goede vriend

En dat terwijl dit seizoen nog zo goed begon voor Ihattaren, die in de voorbereiding een goede indruk maakte. "Toen was het WK nog zelfs zijn droombeeld", weet Driessen. "Dat geeft ook wel de kinderlijke naïviteit aan van hem, dat hij dacht zich in twee à drie maanden in de kijker dacht te spelen van Louis van Gaal. Op dat moment wist je al: dat is tegen beter weten", zei Driessen. In december loopt de verhuurperiode van de voetballer af: dan keert hij terug bij Juventus, waar hij nog tot 2025 vastligt.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd