Dramatisch nieuws Sepp van den Berg; Miedema niet naar Oranje

3 oktober 2022, 18:13

Schalke 04 kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Sepp van den Berg. De twintigjarige verdediger heeft een zware enkelblessure opgelopen en is daardoor voorlopig uitgeschakeld. Pas na het WK in Qatar wordt de huurling van Liverpool weer terugverwacht bij de Duitse promovendus.

Van den Berg heeft schade opgelopen aan de enkelbanden. De verdediger moest zich zondag tegen FC Augsburg al voor rust laten wisselen vanwege een enkelblessure. Zonder Van den Berg ging Schalke met 2-3 onderuit. De voormalig speler van PEC Zwolle was onbetwiste basisspeler bij Schalke, dat aanvankelijk vreesde voor een breuk in zijn enkel.

Miedema

De Oranje Leeuwinnen moeten het in de komende interlandperiode stellen zonder all-time topscorer Vivianne Miedema. De spits heeft zich afgemeld vanwege ziekte. Bondscoach Andries Jonker heeft Katja Snoeijs opgeroepen als vervanger voor de oefenwedstrijden tegen Zambia en Noorwegen, die voor komende week op de agenda staan.

Voor Miedema komt er dus geen weerzien met de speelsters van Ajax, die ze afgelopen week nog een keiharde tik uitdeelde. Miedema scoorde namens Arsenal tegen Ajax en bezorgde haar ploeg daarmee een ticket voor de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen