'FC Barcelona wil Ten Hag van twee basisspelers beroven'

3 oktober 2022, 23:49

Erik ten Hag moet komende zomer mogelijk afscheid nemen van twee vaste waarden. De contracten van Diogo Dalot en Marcus Rashford lopen aan het einde van deze campagne af, maar Manchester United doet er alles aan om hun verbintenissen te verlengen. Intussen houden geïnteresseerde clubs de situatie in de gaten.

Volgens SPORT heeft FC Barcelona de pijlen namelijk gericht op het duo, dat onder Ten Hag een vaste basisplaats heeft. Hun naderende transfervrije status maakt hen interessant voor de Catalaanse topclub, die zoals bekend met enorme financiële problemen kampt. Rashford en Dalot worden door Barça gezien als gewenste versterkingen voor de voorhoede en verdediging.

Rashford zat de afgelopen seizoenen vaker dan hem lief was op de bank, mede omdat hij regelmatig met blessures kampte. De Engelsman groeide in de eerste weken onder Ten Hag uit tot uitblinker en basiskracht. Datzelfde gold voor Dalot, die afgelopen seizoen nog regelmatig teleurstelde. Dit seizoen beleefde hij een sterke start.

United doet er intussen alles aan om de contracten van het duo open te breken. In de verbintenis van Dalot zou volgens Engelse media een geheime clausule zitten, waardoor zijn verbintenis tot 2024 kan worden verlengd.

Lees ook: Xavi krijgt opnieuw vragen over mogelijke reünie met Messi

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Barca gezakt tot een bloedluis die financieel vals speelt en spelers een vette worst voorhoud

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen