FC Volendam-speler Wouter ontkent straffeiten, maar is geschorst

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 oktober 2022 – FC Volendam heeft Tayrell Wouter (20) met onmiddelijke ingang geschorst. De aanvaller heeft gesproken met zijn werkgever naar aanleiding van een incident in nachtclub Club Air in Amsterdam. Zelf ontkent hij weliswaar zich schuldig te hebben gemaakt aan strafbare handelingen, wel is er dus besloten om hem voorlopig uit dienst te stellen.

FC Volendam-speler Wouter ontkent straffeiten, maar is geschorst

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft FC Volendam dinsdagmiddag bekend gemaakt. 'Wouter heeft tegenover FC Volendam aangegeven zich niet schuldig te hebben gemaakt aan enig strafbare handeling', staat te lezen in het statement van de Eredivisie-club. Toch volgt er wel een sanctie. 'FC Volendam heeft Tayrell Wouter met onmiddellijke ingang geschorst, in afwachting van de resultaten van het lopende politieonderzoek.'

Wouter wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van aanranding en zware mishandeling, zo werd eerder deze week duidelijk. Hij zou een vrouw hebben mishandeld, die niet open stond voor de avances van de voetballer. Samen met een andere, nog onbekende man, zou hij geslagen hebben, met een op drie plekken gebroken kaak en verloren tand bij de vrouw als gevolgd. Veroordeeld voor zijn daden is hij op dit moment uiteraard nog niet, toch heeft FC Volendam wel al actie ondernomen en hem geschorst gedurende het onderzoek. 

Lees ook: Speler FC Volendam (20) verdacht van aanranding en mishandeling

Wouter bij FC Volendam
Wouter is actief bij Het Andere Oranje, maar heeft daar nog niet in de basis gestaan. De rechtsbuiten speelde 33 maal voor het beloftenteam van FC Volendam, voor wie hij acht doelpunten maakte en negen assists gaf. Hij verlengde in de zomer nog zijn contract tot en met de zomer van 2025, waardoor er veel vertrouwen uitgesproken is in de voetballer. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd