Goed nieuws Boadu: rentree bij Monaco en belangrijke driepunter

6 oktober 2022, 20:48

Myron Boadu heeft donderdagavond eindelijk weer eens minuten gemaakt namens AS Monaco. De ex-speler van AZ mocht in de Europa League invallen tegen Trabzonspor, dat uiteindelijk met een 3-1 nederlaag terug naar Turkije werd gestuurd. Boadu kwam ruim een half uur in actie.

Boadu valt in en pakt driepunter tegen Denswil

In het vorstendom zaten de Turken na elf minuten spelen al behoorlijk in de ellende. Maxi Gomez werd namelijk met een directe rode kaart van het veld gestuurd en zodoende moest de ploeg van Stefano Denswil met tien man verder. Daar wist Monaco via Wissam Ben Yedder voor de thee al twee keer van te profiteren. In het tweede bedrijf mocht Myron Boadu kort na de 3-0 van Axel Disasi nog invallen. Met de Nederlander binnen de lijnen viel er nog een treffer, maar die was van Trabzonspor. Anastasios Bakasetas redde nog de eer van de bezoekers: 3-1.

Knoester kent pijnlijke avond in Belgrado

Mats Knoester is sinds afgelopen zomer op avontuur bij Ferencvárosi TC en dus mag hij ook aantreden in de Europa League. De ex-speler van Feyenoord en Heracles Almelo zal de wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado (4-1) echter snel willen vergeten. Ondanks de inspanningen van Knoester wist de thuisploeg er liefst vier te maken tegen de Hongaren. Guelor Kanga (2x), Stefan Mitrovic en Aleksandar Katai velden het vonnis over Ferencvárosi, dat overigens nog wel de koploper is van groep H. Monaco, Trabzonspor en Rode Ster volgen echter op korte afstand.

Padt vertrekt met teleurstellend punt uit Finland

Sergio Padt zal geen goed gevoel hebben overhouden aan het bezoekje van Ludogorets Razgrad aan HJK Helsinki. De Nederlandse goalie wist vooraf dat het in de groep met Real Betis, AS Roma en Helsinki zeker punten moet tegen de Finnen. In de hoofdstad kwamen de bezoekers uit Bulgarije echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Na de 0-1 van Matias Tissera leek er weinig aan de hand voor de gasten, maar na de thee knokte HJK zich terug. Dankzij Perparim Hetemaj pakte de hekkensluiter zijn eerste puntje en verspeelde Ludogorets twee dure punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen