Eiting schrok van afstraffing Ajax: "Zoiets niet vaak meegemaakt"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 oktober 2022 – De historische nederlaag van Ajax tegen Napoli heeft het nodige losgemaakt in de Nederlandse voetbalwereld. Ook Carel Eiting schrok van wat hij zag. Zijn oude club kreeg alle hoeken van het veld te zien en verloor met liefst 1-6.

Eiting schrok van afstraffing Ajax: "Zoiets niet vaak meegemaakt"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is iets wat je niet verwacht. Ik in ieder geval niet. Ik moet wel zeggen dat Napoli heel goed speelde. Maar zoiets heb je niet vaak meegemaakt", vertelt Eiting in een interview met Ajax Showtime. De middenvelder weet dat de nederlaag hard aankomt, maar probeert positief te blijven. "Ze hebben volgende week nog een kans, hè."

De nederlaag tegen Napoli was voor Ajax alweer het vierde puntenverlies op rij. Komend weekend nemen de Amsterdammers het op tegen FC Volendam, de club van Eiting. De middenvelder ruikt geen bloed nu Ajax bezig is aan een negatieve reeks. "Nee, zeker niet. Wij gaan ervan uit dat Ajax tegen ons op zijn best is. Het kan ook zo zijn dat Ajax nu juist extra scherp zal zijn."

Juichen
Eiting zal zaterdag voor het eerst spelen tegen die club die hem grootbracht. Wat hij doet als hij scoort of een assist geeft, weet hij nog niet. "We moeten eerst maar even afwachten of ik überhaupt ga scoren of een assist ga geven voordat ik over juichen begin. Dat is nog wel een stadium verder weg. Het respect richting Ajax is nog altijd heel groot. Dat weet iedereen denk ik wel."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd