Griezmann krijgt na vertrek nog trap na vanuit Barcelona

11 oktober 2022, 15:23

Antoine Griezmann heeft na zijn definitieve overgang naar Atlético Madrid een trap na gekregen vanuit Barcelona. Mikel Camps is niet zo rouwig om het vertrek van de 31-jarige aanvaller.

De transfer van Griezmann werd maandag afgerond. Barça verkocht de Franse aanvaller met een verlies van ongeveer 100 miljoen euro. Griezmann kwam in 2019 voor 120 miljoen euro over van Atlético, maar wist geen potten te breken in Camp Nou. Vorig jaar keerde hij op huurbasis terug naar Madrid. Voor zo'n 20 miljoen euro werd de overgang deze week definitief gemaakt.

Het staat als een paal boven water dat Griezmann bij Barcelona niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Dat benadrukt directeur Camps nog maar eens op Twitter. 'Je hebt met je inzet een geweldige herinnering achtergelaten, maar met wat je op het veld hebt laten zien, helaas, niet bepaald', stuurt hij de wereld in.

Griezmann was in twee seizoenen in dienst van Barcelona goed voor 22 doelpunten in de Spaanse competitie. Sinds zijn terugkeer in Madrid maakte de aanvaller vijf competitiegoals in 34 wedstrijden. In het huidige seizoen staat de teller na elf wedstrijden (waarvan acht invalbeurten) op drie goals.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is weer lekker sympathiek van Barca, ik vraag me af of ze ook naar zichzelf kijken zoals dat dan zo mooi heet. Bijvoorbeeld de vraag of je echt de speler hebt gekocht die in je systeem past of gewoon blindelings de grootste naam bij een van je concurrenten hebt weggekocht.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

vervallen tot een sneue en achterbakse voetbal club. Lokt tegenwoordig spelers die eind contract zijn om dan einde seizoen of liefst tussentijds voor €€€ extra te verpatsen: = mensenhandel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen