Forse domper PSV: Saibari dit jaar niet meer in actie

12 oktober 2022, 11:11

PSV kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Ismael Saibari. De jonge aanvaller raakte afgelopen zondag tijdens het bezoek aan SC Heerenveen geblesseerd aan zijn hamstring en kan daardoor dit seizoen niet meer in actie komen, zo bevestigt Voetbal International.

De Marokkaanse buitenspeler was in de eerste maanden van het seizoen basisspeler bij de Eindhovenaren. In totaal speelde de aanvaller al veertien wedstrijden sinds de aanstelling van coach Ruud van Nistelrooij. Naar verwachting keert hij pas na de jaarwisseling terug. Dat heeft voor een groot deel te maken met de vroege start van het WK in Qatar, medio november.

Saibari moet daardoor de dubbele ontmoeting met Arsenal in de Europa League en de toppers tegen Ajax en AZ aan zich voorbij laten gaan. Achter de naam van Yorbe Vertessen staat voor die duels een groot vraagteken. Ook de Belg raakte tegen Heerenveen geblesseerd, maar zijn spierproblemen lijken niet zo ernstig als op voorhand verwacht.

In de voorbereiding op het Europa League-onderonsje met FC Zürich staan Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Junior na blessureleed weer op het veld. Voor het trio komt de ontmoeting met de Zwitsers echter nog te vroeg, net als voor Jarrad Brantwaite. Ki-Jana Hoever is wél weer beschikbaar, zo bevestigt De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen