José Mourinho sneert naar FC Barcelona: "Mislukte haaien"

15 oktober 2022, 00:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Mourinho heeft FC Barcelona een steek onder water uitgedeeld. Dat deed de trainer van AS Roma door de Champions League-deelnemers die afstromen naar de Europa League een nogal bijzondere benaming te geven.

De nummers drie van de Champions League gaan na de winterbreak verder in de Europa League. De kans is groot dat Barcelona een van die clubs is. De Catalanen speelden deze week gelijk tegen Internazionale (3-3) en hebben daardoor een klein wonder om nog bij de eerste twee te eindigen.

Het zou zomaar kunnen dat Barcelona in de tussenronde van de Europa League het Roma van Mourinho treft. De Italiaanse club kan na het 1-1 gelijkspel tegen Real Betis de groepswinst in elk geval uit het hoofd zetten. Roma staat op dit moment zelfs derde, met drie punten achterstand op nummer twee Ludogorets.

Wipt Roma in de laatste twee wedstrijden over Ludogorets in, dan eindigt het als tweede in de groep en speelt het na het WK een tussenronde tegen mogelijk Barcelona. "Real Betis is een kandidaat om de Europa League te winnen, maar de mislukte haaien van de Champions League komen eraan. Het zou niet zo moeten zijn, maar is wel de realiteit. Het wordt leuk om tegen de mislukkingen van de Champions League te spelen", aldus de Portugese trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen