Griezmann in illuster rijtje; Koopmeiners en De Roon aan kop

15 oktober 2022, 22:59

Antoine Griezmann heeft zichzelf dankzij zijn winnende goal op bezoek bij Athletic Bilbao in een illuster rijtje geschoten. De Franse aanvaller opende kort na rust de score namens de Madrilenen en zorgde daarmee voor een persoonlijke mijpaal: het was zijn honderdste competitiegoal namens Atlético Madrid. Bilbao drong in de slotfase nog aan, maar kwam niet meer tot scoren.

Griezmann is de zesde speler in de geschiedenis die minstens honderd keer trefzeker was in de Spaanse competitie. Alleen Adrián Escudero (150), Luis Aragonés (123), Francisco Campos (120), José Eulogio Gárate (109) en Fernando Torres (102) gingen de Fransman, die onlangs definitief werd overgenomen van FC Barcelona, voor. Dankzij de zege klom Atlético naar de derde plaats op de ranglijst. Real Madrid en FC Barcelona hebben drie punten meer en treffen elkaar zondag.

Atalanta

Atalanta heeft de koppositie in de Italiaanse Serie A veroverd. De ploeg van de Nederlandse basisklanten Marten de Roon en Teun Koopmeiners won met 2-1 van Sassuolo. Bij de club uit Bergamo waren Mario Pasalic en Ademola Lookman trefzeker. Hans Hateboer moest het duel aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing.

Dankzij de nipte overwinning staat Atalanta nu bovenaan in Italië. De voorsprong op nummer twee Napoli, dat woensdag nog met 4-2 won van Ajax, bedraagt nu één punt. Napoli komt zondag echter nog in actie tegen Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen