"Gakpo is in de winterstop niet meer te behouden voor PSV"

17 oktober 2022, 10:21

Opnieuw drukte Cody Gakpo zaterdagavond zijn stempel op het spel van PSV, dat met 6-1 won van FC Utrecht en daarmee uitstekende zaken deed in de strijd om de landstitel. Ernie Brandts is onder de indruk van de aanvoerder van PSV, die waarschijnlijk is begonnen aan zijn afscheidstournee.

Gakpo was dit seizoen in tien Eredivisie-wedstrijden goed voor liefst negen doelpunten en zeven assists. Daarmee steekt hij in topvorm. "Cody Gakpo haalt zo'n hoog niveau, nu ook echt elke week, dat ik denk dat hij in de winterstop niet meer te behouden is voor PSV", vertelt Brandts in gesprek met De Telegraaf. "Hij maakt elke week het verschil."

Afgelopen zomer was er al veel interesse in de buitenspeler, maar clubs uit de Premier League grepen naast zijn komst. PSV besloot de aanvaller aan boord te houden. Vooralsnog betaalt dat zich uit. De Eindhovenaren staan weliswaar op de tweede plaats in de Eredivisie, maar hebben slechts één punt minder dan koploper en regerend landskampioen Ajax.

Brandts was niet alleen onder de indruk van Gakpo. Met twee treffers speelde ook Xavi Simons weer een hoofdrol. "Hij is een heel complete voetballer en geeft nou écht energie aan een ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen