Politie arresteert twee verdachten voor poging overval op Tadic

17 oktober 2022, 15:22

De politie heeft twee mannen gearresteerd die worden verdacht van een poging tot overval op Ajax-speler Dusan Tadic. De twee verdachten, van negentien en 26 jaar oud, zullen dinsdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris en moeten vrezen voor een straf.

Dat meldt Het Parool. Tadic werd in de nacht van 27 op 28 juli opgewacht door het duo bij zijn huis in Amsterdam-Zuid opgewacht. Daarbij verwondden zij de aanvoerder van Ajax licht. Tadic zette een sprint in om het duo te ontkomen en raakte kort slaags met de verdachten. Uiteindelijk vluchtte Tadic het Conservatorium Hotel in, waarna de mannen de benen namen.

De politie heeft via videobeelden de daders achterhaald en stelde Tadic direct op de hoogte van hun arrestatie. Het lukte het duo niet om Tadic te beroven, ondanks een tracker die zij onder de auto van de Serviër plaatsten. Vermoedelijk hadden zij het gemunt op een peperduur horloge dat de linksbenige aanvaller draagt.

In een groot interview met De Telegraaf ging Tadic in op het voorval. "Wij voetballers kunnen rennen en vechten", vertelde de captain. "Ik heb een paar punches uitgedeeld. Door naar links en rechts te bewegen, dreef ik ze een beetje uit elkaar, waarna ik hun leider eerst klappen heb gegeven. De ander pakte me van achter bij mijn keel, maar kon ik een elleboogstoot geven. Daarna ben ik er weer sprintend vandoor gegaan en was ik ze kwijt. Achteraf komt pas het besef dat het ook heel anders had kunnen aflopen."

Lees ook: Tadic in detail over heftige overval: "Al hadden ze drie pistolen..."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pak verdachten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen