Feyenoord kan zich moeite besparen na uitspraken van Streuer

18 oktober 2022, 11:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord kan zich volgens Jan Streuer de moeite besparen om een nieuwe poging voor Ramiz Zerrouki te wagen. FC Twente hoeft en gaat de 24-jarige middenvelder in januari niet verkopen.

Dat benadrukt de technisch directeur van Twente tegenover Tubantia. "Wij willen presteren dit seizoen. Er is geen enkele noodzaak om in de winter te verkopen", zo laat Streuer weten.

In een stuk van Voetbal International valt te lezen dat Feyenoord voornemens is zich in januari weer te melden voor Zerrouki. De Algerijns international is in beeld om het middenveld van de Rotterdammers te versterken.

Feyenoord wilde Zerrouki in de afgelopen transferperiode ook aantrekken, maar kon toen geen overeenstemming bereiken met Twente. De Rotterdammers deden een bod van vijf miljoen euro, terwijl de competitiegenoot naar verluidt een vraagprijs van acht miljoen euro hanteerde.

De bewering dat Twente móét verkopen, wordt tegengesproken in Enschede. Het is volgens bovengenoemde krant wel de verwachting dat er komende zomer wel transfers gaan plaatsvinden in de Grolsch Veste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen