Willem II uitgeschakeld in de beker na vliegensvlugge tegentreffer

18 oktober 2022, 21:02

FC Eindhoven heeft zich dinsdagavond ten koste van Willem II geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. In een wedstrijd waarin de supporters van Willem II de grootste complimenten ontvingen was een doelpunt in de tweede minuut uiteindelijk genoeg voor de zege (1-0). 

De eerste wedstrijd van de huidige KNVB-ronde ging vliegend van start. Ozan Kökçü, de oudere broer van Feyenoord-aanvoerder Orkun, wist al in de tweede minuut de score te openen. Na een goede lange bal vanuit de verdediging won de aanvaller het duel van Wessel Dammers goed en ronde vervolgens knap af. Hierdoor had Eindhoven de vroege voorsprong te pakken en moest Willem II aan de bak.

In de tweede helft had Willem II het grootste deel van het balbezit, maar wist het niet tot grote kansen te komen. Het mocht zelfs in meerde instanties doelman Joshua Smits bedanken dat de voorsprong van Eindhoven niet werd vergroot. De ploeg van trainer Kevin Hofland probeerde tevergeefs een slotoffensief neer te zetten, maar werd geen moment echt gevaarlijk en dus zit het bekeravontuur er dit jaar al snel op.

Door de minimale zege plaatst Eindhoven zich voor de tweede ronde van de TOTO KNVB beker. Willem II daarentegen zal zich snel moeten herpakken richting de thuiswedstrijd tegen Almere City aankomende vrijdagavond. 

Zie ook: Video: KNVB Beker vliegend van start dankzij vroege goal Kökçü

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen