Meerdere vraagtekens bij PSV voor bezoek aan Groningen

21 oktober 2022, 22:30

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij mist vermoedelijk "één of twee spelers" als zijn elftal komende zondag op bezoek gaat bij FC Groningen. Zonder namen te willen noemen gaf de oefenmeester vandaag aan dat zijn elftal niet geheel ongeschonden aan de Europa Leauge-wedstrijd tegen Arsenal van afgelopen woensdag is gekomen.

In Londen kon Van Nistelrooij voor het eerst in tijden weer een beroep doen op Luuk de Jong, Noni Madueke en Mauro Junior. De Jong en Madueke kwamen inderdaad als invaller binnen de lijnen, terwijl de Braziliaan de gehele wedstrijd op de bank bleef. "Hopelijk kunnen we ze de komende weken meer minuten bieden en fit krijgen", wordt Van Nistelrooij door De Telegraaf geciteerd.

Of de drie teruggekeerde spelers tot de twijfelgevallen behoren is dus niet bekend. Van Nistelrooij stelt de beslissing om hen mee te nemen zo lang mogelijk uit: "Het kan zijn dat ze er wel doorheen komen. Dat moeten we zaterdag bepalen." De coach is tevreden dat zijn selectie weer op volle kracht lijkt te komen: "Het is geweldig dat we hen er weer bij hebben."

Tweede plaats

In Groningen kan Van Nistelrooij sowieso nog geen beroep doen op de langer geblesseerden Ismael Saibari, Marco van Ginkel, Olivier Boscagli en Yorbe Vertessen. De Eindhovenaren staan momenteel tweede in de Eredivisie, op een punt van koploper Ajax. De thuisploeg is minder in vorm en staat zelfs zestiende, maar wist donderdag in de Beker het chagrijn van de laatste weken een beetje van zich af te spelen. Aan de Krommedijk werd FC Dordrecht met 0-3 verslagen. Het duel in de Euroborg begint zondag om 14.30 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen